Regjistrohu

SET YOUR GOALS HIGH, AND DON'T STOP TILL YOU GET THERE.

QYSH MU BA ANTAR?Mbushe formularin, tregoni me sa antart jeni ne familje dhe ne do ju përgjigjemi sa më shpejtë që të jetë e mundur.DARDANIA vzw

BELGIELAAN 16

8700 TIELT
Numeri Llogaris : ING -  BE37 3631 6259 9928
PER INFORMATA MUNDENI MU NA KONTAKTU :


Nebhi Meholli - 0486 42 12 72

Hamdi Latifi - 0494 688 988

Shpend Prekazi - 0487 10 82 34