Fillimi

DEGËT E SHOQATËS

Aktivitete  humanitare

Shkolla në gjuhën shqipe dhe

aktivitete kulturore

Aktivitete sportive

Këndi Informativ

Zomercompetitie 2017  BEKER van de BURGEMEESTER 

Els De Rammelaere

Shoqata Dardania dega e sportit do të marrë pjesë në turnirin “Zomercompetitie Zaalvoetbal Beker van de Burgemeester”, i cili organizohet nga kryetari i komunës së Tieltit.

Ekipet pjesémarrëse (kliko linkun )


Ndeshjet zhvillohen në sallën e sportit në Tielt.

Adresa : Sportlaan 3, 8700 Tielt


Orari i ndeshjeve të ekipit Dardania :

17/05 ora 20:00 salla 1       Kipstars               -   Dardania

24/05 ora 20:00 salla 2      Dardania             -   ‘t Hooghuys

31/05 ora 21:00 salla 2       De Kanaries        -   Dardania

07/06 ora 21:00 salla 2      Dardania             -    Autopartsstekelorum

14/06  ora 21:00 salla 1       FC ‘t Dolfijntje   -   Dardania

21/06  ora 21:00 salla 2      Dardania              -   Doeternietoe

28/06  ora 21:00 salla 1     Topopkot              -   Dardania
Hapja e shkollës shqipe në Tielt

Me një atmosferë festive me datën 19/03/2017 u shënua fillimi i shkollës shqipe "Dardania " Tielt. 


Na nderuan me praninë e tyre:

Konsulli  R. së Shqipërisë z. Engjëll Begalla

Kryetari  shoqatës "Vatra" Bruksel z. Amet Gjanaj

Drejtori i shkollës shqipe "Vatra" z. Ibrahim Dizdari

Kryetari i shoqatës "Iliria" Tongeren z. Rifat Ademi

Veprimtari i shquar z. Ramiz Zekolli

Veterani i arsimit z. Ragip Zekolli

Veteranja e arsimit znj. Zekije Berdynaj

Si dhe të gjithë të gjithë të pranishmit.


Gëzimi që shihej në fytyrat e fëmijëve, na bënë të lumtur dhe na bënë të ndihemi krenar që arritëm një sukses të tillë. Duhet shumë punë që kënaqsia e fëmijëve  të zgjatë më shumë se një ditë,  jemi të bindur se këtë do ta arrijmë duke u angazhuar të gjithë së bashku.


Faleminderojmë të gjithë pjesëmarrësit e kësaj ngjarje të rëndësishme.